top of page

Tjenester

Verkstedet i Oslo er fullt utstyrt til å gjøre de aller fleste små og store oppgaver på gitarer i alle prisklasser. Jeg gir alle oppdrag den samme oppmerksomhet og omtanke. For meg er det viktig å ta godt vare på instrumentet ditt, og du kan stole på at det blir behandlet med respekt og møysommelighet.

Vurdering

6DB77EC1-9205-48D7-92BD-26A89170E112.jpg

Noen ganger trenger man en profesjonell tilstandsvurdering av et instrument. Eventuelle behov og mangler kan avdekkes så du kan ta gode valg om instrumentets vei videre.

Oppsett

Et godt oppsett kan utgjøre forskjellen på et inspirerende og et uinspirerende instrument. Sammen kan vi finne ut hvordan ditt instrument bør settes opp, basert på dine preferanser og spillestil. 

 

Modifikasjoner

Mange har lyst til å bytte deler eller gjør andre endringer for å forbedre et instrument. Noen modifikasjoner er enkle, mens andre er mer komplekse, men det meste lar seg gjøre.

Slitasje

 Flere år med spilling sliter på bånd og sadler. Gitarer kan utvikle klirrelyder og ujevnheter som påvirker klangen og spillegleden. Da er det godt å vite at de fleste slitedeler kan byttes ut, og gitaren kan bli som ny.

 

Skader

Sprekker, løse spanter og brukne halser kan se skremmende ut. Dette kan oppstå gradvis eller gjennom plutselige støt. Det meste kan allikevel repareres slik at instrumentet blir like fint og stabilt som før

Restaurering

Guitar restoration

 Ved restaurering av  musikkinstrumenter med høy verdi, er det viktig å ha respekt for instrumentets historie og brukspotensial.  Et nyrestaurert instrument vil kunne gi mange nye år med spilleglede og inspirasjon

 

bottom of page